Kotol na uhlie so zasobnikom

Jedná sa o náš kľúčový produkt pre slovenský trh. Digitálne plne automatický kotol na uhlie so zásobníkom paliva. Kotly sú vyrábané v závislosti od potrieb zákazníka so zásobníkom paliva z ľavej alebo.

Obsluha kotla sa vzťahuje na periodické napĺňanie zásobníka uhlím a . GALMET EKO GT-KWP kW Univerzálny automatický kotol so zásobníkom. Univerzálny automatický kotol so šikmým podávačom a zásobníkom na spaľovanie uhlia - ekohrášku, peliet, prípadne kusového dreva. Univerzálny automatický kotol s podávačom a zásobníkom na spaľovanie uhlia - ekohrášku, peliet, prípadne kusového dreva.

Liatinové teplovodné kotly na pevné palivo a pelety ATTACK FD BIOHEAT, ATTACK FD PELLET a ATTACK FD AUTOMAT sú moderným zdrojom tepla s novou . Niektoré typy naviac umožňujú prevádzku aj v ručnom režime, kedy je možné do kotla prikladať kusové palivo ( kusové drevo,väčšia frakcia uhlia, koks), takže . K článkovému Viadrusu sa dá skvele doplniť podávač so zásobnikom na ekohrášok. Ja to mám v rodičovskom dome takto vyriešené.

Predám kotol BIO PACK na pelety s integrovaným zásobníkom na pelety. Využívanie uhlia ako paliva už bolo na ústupe, ale posledná doba mu kvôli. Keďže uhlie je možné zakúpiť aj vo forme granúl, existujú kotle so zásobníkom, . Kotly so zásobníkom, kotly na uhlie, kotly na pelety, kotly na štiepku, automatické kotly.


Kotly so zásobníkom alebo iným označením automatické kotly sú kotly, . Automatické kotle TEKLA DRACO, v ponuke podľa typov použiteľnosti, podľa druhu paliva - uhlie, pelety, eko - hrášok, hruboprach, drevná štiepka, drevo. V kotly je možné spaľovať drevené pelety a uhlie ( o frakcií maximálne mm). Vedľa kotla je umiestnený zásobník paliva, ktorý vyúsťuje do šnekového.


Internetový obcho dovoz pre celé Slovenko - Klasické a splyňovacie kotle, kotly na tuhé palivo, drevo, uhlie, pelety. HP 3kotol na pelety je vybavený všetkým potrebným pre jednoduchú. TOPmax Top-Pellet Dual Automatický kotol na pelety a drevo, zásobník 310L . Ekologický liatinový kotol na ÚK s piestovým podávačom.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo