Cestovny vankus pre deti

Cestovný nafukovací vankúš je určený na nasadenie okolo krku. Doporučené pre deti v autosedačke čelom v smere jazdy. Vankúšik cestovný s motívom dinosaura je ideálny pre malých cestovateľov.

KAUFMANN Detský cestovný vankúšik Princezna Aurora S detským cestovným vankúšikom Princezná Aurora sa deťom bude lepšie odpočívať. Yondi je špeciálne navrhnutý cestovný vankúšik na krk, ktorý sa vďaka skrytým. S pomocou Yondi vankúšika už viac nebude deťom padať hlava, keď si . Detský cestovná vankúšik Macko Pu a somárik.

Vankúšik vo tvare podkovy Macko Pu a somárik Vašim deťom spríjemní cestovanie, Vankúšik je vyrobený z. Cestovný vankúš medvedík poskytuje podporu prirodzenej krivky chrbtice a. Vankúš pre deti na cestovanie sa môže využívať nielen v aute ale aj iných . Tvarovaný cestovný vankúš so vzorom zvieratka pre deti. Spríjemnite dlhé cestovanie deťom týmto zábavným relaxačným vankúšom. Nebola nájdená žiadna inzertná fotografia.


Vankúšik určený na cesty pre najmenších. Určený je pre použitie v sede v autosedačke, bicyklovej sedačke aj v kočíku. Zhotovený je z detskej bavlnenej látky a .

Pohodlný relaxačný cestovný vankúš, ktorý spríjemní cestovanie našich najmenších a najmilších. Pri cestovaní fixuje krčnú chrbticu alebo hlavu. Autosedačky - doplnky do auta pre deti - nákrčníky, vložka do autosedačky,. Cestovný vankúšik, nákrčník podoprie hlavičku dieťaťa a bude si môcť zdriemnuť.


Baby a deti Autosedačky Doplnky pre autosedačky Cestovné vankúšiky a nákrčníky pre deti TRUNKI - Cestovný vankúšik na krk - Yondi - Levík. Letna a zimná časť, v strede sa upina magnetkou. Nielen do auta , autobusu , autosedačky.


Vhodné aj pre deti sediace na posedáku. Cestovný vankúšik ma použitie na pás v autosedačke alebo na pás v aute. Nafukovací cestovný vankúšik Intex je veľmi praktickou záležitosťou. Vankúšik ľahko vyfúknete a môžete ho vziať kamkoľvek na cesty.


Vankúšik na krk sa používa predovšetkým v detskej autosedačke. Cestovný Baby nákrčník pre deti je vyrobený z farebného plyšu, a tak je pre deti veľmi príjemný a farebne zaujímavý. Baby nákrčník deti využijú aj ako plyšovú .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo