Naftove ohrievace vzduchu

Nepriame spaľovanie umožňuje odvádzať splodiny a teplý vzduch z ohrievačov oddelene. Tieto naftové ohrievače sú tak vhodné do priestorov s pobytom osôb . Naftové (diesel) ohrievače Master - vyhrievanie hál a stavieb za nevídané ceny s.

U žiadneho naftového ohrievača nie je vhodné používať Bio naftu, pretože tvorí usadeniny, ktoré potom zanášajú trysky. Podľa pohonu ohrievačov si môžete vybrať elektrické, plynové alebo naftové. Tato naftová topidla s přímým spalováním nabízí sympatický poměr cena.


Naftové ohrievače s priamym spaľovaním sú hojne využívané predovšetkým na stavbách.

Tam sa nachádza prísun vzduchu a k tomu je tam zaistený odvod . Naftové ohrievače s priamym spaľovaním. Naftový ohrievač s priamym spaľovaním MAST B 35. Naftový ohrievač s priamym spaľovaním MASTER B CED Technické parametre. BLP 17M Technické parametre : Výkon: - kWPrietok vzduchu: 300. Ohrievače vzduchu, odvlhčovače vzduchu, ventilátory a mobilné klimatizácie MASTER.


Naftové ohrievače s nepriamym spaľovaním - mobilné s vysokým výkonom. Stacionárne naftové ohrievače Master, určené na vykurovanie skladov, dielní.

Ohrievač B150CED - nejprodávanější zboží kategorie Naftové ohrievače. Vykurovacia technika Naftové ohrievače vzduchu s priamim spaľovaním Naftový ohrievač vzduchu s priamym spaľovaním 40KW . Podsekcie: Všetky PRIEMYSELNÉ OHRIEVAČE VZDUCHU. Teplota ohriateho vzduchu C Možnosť .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo