Zásobník na teplú vodu

Dostatok teplej vody – máme riešenie pre každého. Odnímateľná izolácia z tvrdeného nehorľavého polyuretánu, alebo peny funguje ako izolácia zásobníka, zabraňuje unikaniu tepla ohriatej vody z bojlera. Zásobníky teplej vody Zásobníky závesné Závesné zásobníky teplej vody slúžia na uskladnenie vykúrenej TUV z kotla.

Pripájajú sa ku plynovému kotlu alebo ku . Zásobníky teplej vody Junkers majú veľkú kapacitu a získajú si Vás svojou kvalitnou izoláciou a tým aj minimálnymi stratami tepla. Hydraulický modul s integrovaným zásobníkom pre tepelné čerpadlá aroTHERM vzduch-voda. Ideálne riešenie vykurovania a prípravy teplej vody pre váš dom.

S minimálnymi požiadavkami na priestor . Nádrže typu NAD slúžia len k ukladaniu tepla vo vykurovacom systéme, typ NADO dovoľuje aj priamy ohrev úžitkovej vody vo vnútornej smaltovanej nádobe . Zásobníky teplej vody vám zabezpečia teplú vodu vždy keď ju potrebujete. Zásobník si môžete vybrať podľa spotreby vody a možnosti inštalácie. Zásobníky teplej vody sa používajú na uskladnenie vykúrenej teplej úžitkovej vody (TÚV) z kotla.


Potreba TÚV závisí od jej využitia a odberu. Ohrievače vody pre solárny ohrev vody , solárne ohrievače a zásobníky vody,. Ohrievače vody s nepriamym ohrevom vody, bojlery s ohrevom z vykurovanie,Ariston.


Zásobník TÚV Protherm B60Z Zásobníky teplej vody PROTHERM ponúkajú dostatok teplej vody aj pre náročných spotrebiteľov.

Na centrálne zásobovanie teplou vodou od rodinného až po obytné domy. Určené aj na veľkú spotrebu v priemysle. Dobre izolovaný zásobník je neodmysliteľnou súčasťou solárneho zariadenia. Spoločnosť STIEBEL ELTRON ponúka solárne zásobníky na teplú vodu na ohrev . Tovar, Kód tovaru, PLU, Názov, Stav, Cena bez DPH, Cena s DPH.


WEL ME zásobník vrstvený, 001001599 26411. Logalux SU 10biely stacionárny zásobník TÚV 10l, v = 19mm, DN 11(900), m= 406. Maximálna prevádzková teplota na strane teplej vody, °C, 95.


Veľmi výhodným zdrojom tepla na ohrev vody, ktorý môžem v súčasnosti.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo