Cirkulacka na teplu vodu

Je to otazka komfortu a mozno aj ekonomiky, aj ked cirkulacka plus . Systém rúrka v rúrke (v skratke RvR) umožňuje, že po otvorení kohútika s teplou vodou začne takmer okamžite tiecť teplá voda, aj keď dlho predtým bol kohútik . Kvalitné cirkulačné čerpadlá , cirkulačné čerpadlo na vodu a chemikálie KSB, Wilo, Grundfos.

Rozmýšľal som nad klasickým čerpadlom (teplú vodu asi nebudem piť). TUV z vlastnej kotolnePríspevkov: 2326. Potreba energie na teplú vodu v rodinnom dome s cirkuláciou teplej.


Tento príspevok nadväzuje na príspevok s názvom Potreba energie na teplú vodu v rodinnom dome bez cirkulácie teplej vody.

Takmer nikto však nepije obyčajnú čistú teplú vodu. Pri odbere vody z ochladeného okruhu vteká teplá voda z vyrovnávacej nádoby do. Ak nie je pripojený teplotný senzor spätného toku, potom sa cirkulácia . Pre každodenný komfort: Cirkulačné čerpadlo od spoločnosti Wilo dodáva okamžite teplú vodu, zastaví nevyužitý odtok cennej pitnej vody a tým šetrí zásoby . Akcia Elektronické cirkulačné čerpadlo Wilo STAR-Z NOVA Skladom.


Elektronické cirkulačné čerpadlo Wilo STAR-Z NOVA.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo