Test teplomerov

Najnovšie recenzie zo sekcie Teplomery - osobné. Rýchle pohodové meranie teploty,v noci nemusíme budiť deti,tento teplomer máme už štvrtý v rodine a . Pozrite si, na čom chce šetriť štátna poisťovňa, aby sa dostala zo straty 583; 2.

Británia sa rozhodla, hranice aj pre Slovákov chce zatvoriť už v . V době, kdy hrozí epidemie chřipky, se jistě hodí mít doma pořádný teploměr. Právě vysoká teplota je totiž prvním z poznávacích znaků chřipky. Elektronické teplomery sú niekedy označované ako nespoľahlivé oproti klasickým ortuťovým.

Test: Teplomery - ktoré fungujú najlepšie. Rozbili ste už posledný ortuťový teplomer v domácnosti a neviete sa zorientovať v tých najmodernejších digitálnych? Skleněný teploměr se mohl vcelku jednoduše rozbít a malé šedivé kuličky jsou zdraví nebezpečné.


Běžný digitální teploměr byl prvním nástupcem klasických rtuťových teploměrů. Kdyby mi někdo před deseti lety sdělil, že budu testovat teploměr, který se dokáže spojit s chytrým telefonem a hodinkami, asi bych si nevěřícně poklepal na čelo . A protože jsou stále oblíbenější, podívali se redaktoři časopisu Test pro spotřebitele také na jejich kvalitu. Doporučuji, pohledej si na netu, před časem byly v Černých ovcích výsledky testů časopisu D-Test a dost tam ty čelní a ušní teploměry .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo