Protherm medved porucha f1

Občas se mi na kotli objeví porucha F1. Ak je možné kotol naštartovať, no stále hlási chybu Fskontrolujte či nie je zablokova-. Signalizuje poruchu snímača VV alebo pokles teploty VV pod.

Protherm panther opakující se porucha F127. Problém s kotlem Protherm Medvěd KLOM 4027. Plynový kotel PROTHERM KOZ s přirozeným a KTZ s nuceným odtahem spa-.


Plynový kotel PROTHERM Medvěd KLOM 17KW - Duration: 1:19.

Dobry den, mam kotol Protherm Lev 30KKZ. Schéma elektrického zapojenia kotla PROTHERM (3 40) KLZ. F ak je tlačidlo RESET (pozri ďalej) neúčinné.

Poptávám opravu kotle: Popis: - provedení opravy plynového kotle - jedná se o kotel Protherm MEDVED KLOM - kotel hlásí poruchu F . Mám takový dotaz k tomuto kotli - Protherm Medvěd KLOM - během minuty má tak. Display ukazuje teplotu vody v kotli a občas tam skočí F- porucha. Mám kotel Protherm Tiger - turbokombík s 45l zásobníkem. Ani vypínání podle návodu nepomáhá, vždycky to spadne do F1. Stacionárny liatinový kotol PROTHERM Medveď KLZ Kotol na vykurovanie a ohrev TV vo vstavanom zásobníku Ekvitermická regulácia . Při zapínání kotle je slyšet něco jako jiskření.


Po chvíli se kotel spustí, nebo naskočí F1. Po resetu naskočí, Někdy je třeba resetovat i 15x. Kotol Protherm Medveď KLZs poloturbom. Porucha FPři zobrazení diagnostického údaje Fdošlo k poruše Ztráta plamene.


Medvěd Condens KKS Stacionární kondenzační kotle s velkoobjemovým . MEDVĚD (3 4 50) KLOM Výrobní číslo kotle je vyznačené na štítku, který je. Chybová hlášeníZtráta plamene - FPřehřátí kotle - FSignalizuje. Nepracuje-li kotel v režimu ekvitermní re- gulace, tato porucha se neobjeví. PROTHERM,Provoz kotle s pokojovým které jsou .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo