Revizne spravy elektrika

Poradte mi niekoho kto by mi peciatku na uz spravenu elektriku dal ? Ale vacsinou konecna cena za vykon, dopravu + napisanie reviznej . Elektrina v spoločných priestoroch lacnejšia100+ príspevky31.

Majitelia bytov musia zaplatiť povinné revízie, inak im hrozí pokuta. Každých päť rokov podlieha odbornej revíznej kontrole elektrina a každé. Revízny technik zaznamená výsledok do revíznej správy a jej kópiu . Predloženie platnej revíznej správy spracovanej našou firmou, -. Predloženie už neplatnej revíznej správy spracovanej našou firmou . Ján MERAVÝ - revízny technik vyhradených technických zariadení.


V prvých rokoch pri periodických revíziách len opisuje ostatné revízne správy. Predloženie platnej revíznej správy spracovanej našou firmou -; Predloženie už neplatnej revíznej správy spracovanej našou firmou -; Predloženie .

Revízne služby plynových a tlakových technických zariadení. Správa bytov, nebytových priestorov, domov a budov. Ahojte, chcel by som si vo svojom byte kompletne vymenit elektroinstalaciu, avsak neviem co vsetko je potrebne pre vydanie reviznej spravy. Ponúkame: - kompletné nové elektroinštalácie na kľúč v RD a bytov - rekonštrukcie starých elektrických rozvodov - elektrické prípojky, stavebné prípojky . Servis kotlov, revízie vyhradených technických zariadení, správa kotolní. Elektroinštalácie nízkeho napätia, štrukturovaná kabeláž, revízne správy, . Montáž elektroinštalácií, revízne služby, zámočníctvo.


Elektroinštalácie bytov, domov, bytových domov a bleskozvodov, revízne správy. Dostala sa mi do rúk revízna správa z bytového domu, kde revizák bez problémov nameral impedancie neexistujúcich vývodov, izolačné stavy . Druhým omylom je, že všetky odchýlky od platných predpisov a noriem prípadne nedostatky konštatované v revíznej správe třeba odstrániť.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo