Altanky urob si sam

Praktické inšpirácie, pracovné postupy, detailné návody a názorné ukážky toho, ako skrášliť a spríjemniť svoje bývanie vlastnými rukami. Drevená prístavba je jedným z rýchlych spôsobov, ako zväčšiť plochu domu. Môže ňou byť zastrešená terasa či altánok s kozubom, pecou na .

Altánok navrhnutý na mieru predbehne stavebnicové systémy vo všetkých ohľadoch. Rešpektuje špecifiká terénu, kopíruje architektúru dvora . V základnej forme si altánok predstavujeme ako zastrešené miesto, ktorého súčasťou je stolovanie v podobe napríklad drevených lavíc a . Praktické rady pre svojpomocné skrášlenie vášho bývania a užitočné návody pre efektívnejšiu stavbu a rekonštrukciu domov i starostlivosť o záhradu. Chýba vám na vašej záhrade prístrešok na grilovanie?


Inšpirujte sa týmto fotopostupom krok za krokom a vyrobte si vlastný altánok. Najnovšie číslo Urob si sám prináša aj tieto témy: Najkrajšie slovenské hausbóty, Obnova komody,.

Súťaž s časopisom Urob si sám o altánok za 8€! Najlacnejšie riešenie je samozrejme pustenia sa na stavbu altánku sám. Hobby mesačník Urob si sám je najčítanejší časopis pre domácich. Urob si sám a aj vy môžete vyhrať drevený altánok na . This Pin was discovered by jana dzurillova.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Zemné skurtky pre domácich majstrov je skvelá alternatíva k časovo náročnej betonáži. Oficiálna Facebook Fanpage časopisu Urob si sám je pre všetkých šikovných a kreatívnych ľudí. Výhľad na najkrajšiu časť záhrady a panorámu prírody je rovnako dôležitý ako to, koľko krokov budete musieť spraviť pri presune z kuchyne či z . A ešte sa budeš môcť pochváliť, že si taký „cool staff“ robil sám. Naša firma ponúka záhradné chatky, altánky, domčeky a nábytok ktoré sú vyrobené z kvalitného dreva a sú pripravené v rozloženom stave na export až k Vám.


Vtipné (6); Recepty a nápady (8); Kupelna (2); Urob si sám (6); Nádhera (0); Kuchyne (5); Spálna (5).

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo