Kurenie 12v

Predám nový ďiaľkový spínač na 12V do auta(nezávislé Kurenie,vyhrievanie sedadiel,centrálne zamykanie,otváranie kufra),garáže,rôzne použitie. Prídavné kúrenie s ventilátorom do auta 12V APA. Kúrenie s ventilátorom do auta ( 12V, 150W ).

Výhody: rozmrazuje sklá a bráni opätovnej námraze, vďaka špirále po celej šírke kúrenia, kúri . Kvalitny teplovzdusny ventilátor na pouzitie v campigu, nákladnych autach,chaty, prenosne domy, solárne systémy alebo na spotrbovanie nadbytku. APA ktoré rozmrazuje sklá, bráni opätovnej námraze a zohrieva Vaše vozidlo. Užite si pohodlie vo svojom aute aj v zime s prenosným ohrievačom.

Keramická platna s dlhou zivotnostou umoznuje pouzivanie aj ako pridavne kúrenie do aut. Zariadenie je vhodné aj ako prídavné kúrenie pri vypnutom motore alebo na rýchlejšie rozmrazenie zamrznutého čelného skla. Kúrenie s ventilátorom, rozmrazuje sklá a bráni opätovnej námraze.

Teplovzdušné kúrenia Eberspächer pracujú úplne nezávisle od motora ako aj od vlastného vzduchového hospodárstva. Kúrenie nasáva vzduch zvonku alebo z interiéru vozidla, ktorý sa potom ohreje . Nitriansky kraj, Predám teplovodné nezávislé kúrenie EBERSPACHER Hydronic D5W S, naftové, 12V, s kompletnou novou zástavbovou sadou pre montáž, . Pomôže k rýchlemu vyhriatiu interiéru vozidla ako aj rozmrazeniu či odhmleniu skiel vozidla ▻ Vhodné aj na ochladenie interiéru vozidla ▻ Možnosť použiť aj . Autokozmetika v eshope AUTO KELLY SLOVAKIA, s. Termohrnček do auta s ohrevom 12V Ideálnym darčekom pre vodiča alebo. Termohrnček do auta je nepostrádateľným pomocníkom…, Ekoterm-kurenie.


Užite si pohodlie vo svojom aute aj v zime s mobilným kúrením.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo