Pastelove farby na steny

Vyberte si z ponuky produktov v kategórií Farebné nátery na steny na EFARBY. Farebný Primalex PLUS tvorí kolekcia stále obľúbených pastelových odtieňov, vybratých z celej šírky farebného. Brillant Creative - farebná farba na steny .

Nachádzate sa v hlavnej kategórii interiérová farba na steny. Z menu v ľavo si vyberte, či sa chcete daľej pohybovať v Hobby alebo Priemyselnom menu. Farby na steny teraz prenikajú do nových dimenzií. Preto sa pri zariadení miestnosti a farbe stien rozhodujeme skôr pre pastelové farby, snáď s výnimkou .

Vyberte si interiérové farby na stenu z našej ponuky. Ideálne je začať jemnými pastelovými farbami v obývačke a spálni. Všetky tieto farby, nanesené s mierou napr. Izba otvorená južnému slnku si oddýchne odetá do pastelových farieb.


Odvážnejší v spojení s noblesným nábytkom uprednostnia na stenách . Obľúbené sú tieto kombinácie farieb v detských izbách ale aj v obývačke. Pastelové farby môžeme použiť aj na steny a strop necháme biely. Pastelové farby dokážu interiér zútulniť a zároveň doňho vniesť určitú dávku priestrannosti a čistoty.


Viete, ako miestnosť zväčšiť farbou alebo ju predĺžiť?

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo