Darček pre muža k 50

Preto skúste vybrať nápaditý, vtipný a originálny darček pre muža nielen podľa jeho. Pokiaľ hľadáte darček na pre muža ponúkame Vám aj rôzne humorné . V tejto kategórii je iba výber nápadov na darčeky pre mužov.

Sprchovací gél - Posledného dokonalého muža. Vtipné a originálne darčeky k sviatkom pre mužov všetkých vekových kategórií. Magický hrnček s nápisom I Love You je krásny romantický hrnček.


Keďže vaše vzťahy sú OK ale nie príliš osobné, tak ani darček by nemal byť osobný.

Prosím Vás poraďte mi, aký darček mám kúpiť otcovi k 50-ke, o týždeň idem na jeho oslavu a nič ma nenapadá.

Príspevok v téme: Darcek rocnemu muzovi. Netradičné a veľmi zaujímavé darčeky k narodeninám, ktoré Vaši priatelia a známych určite. Pena k narodeninám pre mužov, EUR (17CZK). Zážitok je originálny darček pre muža, pre priateľa, pre otca, pre frajera či kamaráta. Darčeky pre muža, - rokov , k narodeninám alebo meninam od Heureka.


Vtipné ale aj praktické darčeky pre mužov na narodeniny, meniny, Vianoce. Jedná sa o plavky pre mužov so silnou charizmou. Rozžiarte úsmevy vtipnými darčekmi z našej ponuky.


Darujte svojmu známemu vtipný darček na narodeniny a sledujte jeho reakciu. Vtipné darčeky sú originálnym spôsobom ako. Ukážte oslávencovi alebo oslávenkyni, že ho stále vnímate ako aktívneho človeka a darujte mu originálny zážitok.


Originálny darček pre muža k je napríklad . Myslim ze nieco take potesi kazdeho poriadneho muza :D.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo