Krabica na kvety

Kvety a rastliny, spodok 360x360x470mm, vrch 370x370x60mm Biela. Donáška kvetov Bratislava , donáška kvetov , kvetinárstvo. Kartónové krabice a boxy z vlnitej lepenky.

Ponúkame všetky veľkosti krabíc, boxy, obaly a krabičky. Dekoračná darčeková krabica kvety 2x x 1cm, modrá. U nás v ponuke vyše modelov krabíc, vyše farieb ruží, druhov kvetov a bežne vyše.


Krabice na kvety a rastliny Prepravné krabice slúžiace na prepravu kvetov.

Vnútro krabice obsahuje odnimatelny držiak. Krabica je vhodná na darčekové balenie , je mierne lesklá. Do vrecúška môžete uschovať darčeky alebo voňavé sušené kvety.

Box obsahuje voňavé, trvácne ruže dovezené z Holandska. Počet ruží v koši sa môže líšiť vzhľadom na veľkosti hlavičiek ruží. Prekrásna červená klobúková krabica naplnená až po okraj zamatovými bordovými ružami. Kvety, donáška kvetov, internetový obchod s kvetmi, kvetinárstvo, Bratislava, Košice.


Donášková služba kvetov a darčekov na Slovensku aj do celého sveta. Kartónová krabička s vrchnákom, okrúhla. Hlavná stránkaKusové KvetyRuza ks nova s gyps krabica ks. Všetky informácie o produkte Šperkovnica Krabica na šperky - kvety č.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo