Silikonové hadice do motoru

Silikónové koleno PRO-F 45° - 35mm (38). Vyztužené silikonové hadice značky Speedpro jsou vícevrstvé, odolné vysokým teplotám i při větším tlaku a splňují zvýšené nároky nejen u . Použití silikonových hadic posouvá limity vozu pro další ladění a navyšování výkonu a zároveň zajišťuje maximální spolehlivost motoru, jelikož jimi eliminujete .

Prodej silikonových hadic značky Samco Sport. ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CATERHAM, CHEVROLET . Pětidílná sada siliconových hadic pro motor 8T 180hp. Silikonové hadice pro použití v motoru jsou ručně vyrobené z vysoce kvalitního vícevrstvého barevného silikonu.

Silikonové hadice poskytují oproti gumovým . Umí tady někdo siliconové hadice za podobné ceny jako jsou na ebay.

Veškeré rozměry a varianty hadic a kolen. Obejdnávky posílejte emailem a uveďte rozměr a variantu hadi. SAMCO SPORT je svetový líder v oblasti výroby silikónových hadíc už. Silikonové hadice jsou nezbytnou součástí moderních spalovacích motorů. Hlavní výhodou silikonových tvarovek je výborná odolnost vysokým teplotám . Pérové samosvorné spony jsou ideální na podtlakové vedení v motoru.


Pasuje na podtlakovou silikonovou hadici o. Předmět: Silikonové hadice do motoru, Citovat. Nebo koupit jen tak dva metry hadic a měnit co . Hadice na horkou vodu a páru ▻Silikonové hadice a propoje. Koleno silikonové pro chladící systémy u vznětových i zážehových motorů nebo tam, . Silikónové hadice sania a turba - tuning-in. Tuning shop a autodoplnky pre tuning autá, sortiment ktorý inde nenájdete.


Silikónové hadice a spony 4produktov. V nabídce máme kompletní silikonový program značky TA Technix (rovné hadice, kolena, redukce, spojky, spony atd.). Naším cílem je dodat na trh kvalitní a univerzální silikonové hadice v co největší.


Aplikace: motorsport, letectví, produkce vozidel a motorů.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo