Spotreba peliet na zimu

V peletových kotloch možno vykurovať len peletami. Kúri niekto kotlom na pelety a ake boli počiatočné náklady , približne. Nastavenie automatického horáka na pelety - Kúr.

Peletovací kotol Ponast KP verzus Atmos D21P. Kotol Boto Enviro alebo Rojek Ktp - Kúrenie, v. Peletové kotle - Kúrenie, vetranie a klimatizác. Má niekto skúsenosti s kúrením na pelety a drevo.

Proto bylo potřeba topit v ekonomickém režimu, který zajistí, že pelety nám vystačí. Naši obchodno-technickí zástupcovia Vám pri návrhu zdroja tepla na pelety odporučia aj dodávateľa. Na ilustráciu pre „klasický „ rodinný dom s vykurovacou plochou 150mje ročná spotreba peliet približne 6ton. Uvažujete, že začnete doma vytápět peletami?


Jaká je spotřeba pelet na topnou sezónu a na kolik ve výsledku vyjdou roční náklady na topení peletami? Všechny naše zplynovací kotle na dřevo a kotle na pelety splňují podmínky zelené úsporám. Termostatické ventily také zásadně sníží spotřebu a podstatně zrychlí.


Co se týče nastavení všech kotlů na pelety, já zkoušel vše možné, . Ak môžete, tak najlepšie drevom - zena.

Ich výroba je náročná na spotrebu energie a vyrobené pelety putujú. Ako veľmi sa nadriete pri chystaní palivového dreva na zimu, záleží .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo