Dotacia na peletovy kotol 2017

Vydaných malo byť 2poukážok na inštaláciu kotlov na biomasu, 5na tepelné. V Bratislavskom samosprávnom kraji bolo 1žiadostí neplatných . Program je zameraný na podporu domácností, ktoré si nainštalujú kotol na biomasu; alebo slnečné kolektory.

Pre účely tohto Programu je žiadateľom dotácie na kotol na biomasu vlastník. TÁTNE DOTÁCIE na TEPELNÉ ČERPADLÁ, solárne panely a slnečné kolektory. AKO ZÍSKAŤ dotáciu, AKÁ JE VÝŠKA PRÍSPEVKU pre podporované . V rámci projektu Zelená domácnostiam bude možné získa kotly na biomasu ť podporu na inštalácie kotlov na biomasu, ktoré pokrývajú potrebu tepla a teplej .

Fondy dotácie na zatepľovanie budov, pelety, slnečné kolektory, biomasa, tepelné čerpadlo,. Momentálne je možné dostať na trhu dva druhy kotlov na biomasy, ktoré spaľujú biomasu z dreva. Dôležité informácie o dotáciách na kotly na biomasu.


Získajte lacnejšie špičkové zariadenia Viessmann - kotly na drevo, peletové kotly so štátnou dotáciou. Dotácie sú určené na inštalácie obnoviteľných zdrojov energie v domoch i bytoch a. Za päť rokov sa má cez dotácie zdrojov zelenej energie rozpustiť asi 1miliónov eur. Dotácie pre domácnosti a bytové domy sú poskytované na .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo