Napojenie digestora

A ak sa rozhodnem pre digestor s odtahom cm, ako sa vyriesi napojenie na potrubie cm? Montáž ostrovčekového digestora - Kuchyňa20. DomácnosťV pamäti Hodnotenie: - ‎hlasov30.

V prípade digestora s odsávaním je montáž predsa len zložitejšia. Je totiž nutné vyriešiť práve napojenie na vetraciu šachtu, skrz ktorú budú . Odsávače pár čiže digestory sú jedným z bežných kuchynských zariadení. Pri výbere digestora vás iste bude zaujímať najmä výkonnosť a ako je hlučná.

Samotná digestor je však len časťou celého systému, kde druhú významnú úlohu hrá plastové potrubia k digestore. Ako vybrať potrubie na napojenie digestora? Spätné klapky do digestora majú za úlohu, zabrániť vniknutiu studeného vzduchu a udržať teplý vzduch vo vnútri. Vyberte si z našej ponuky spätných klapiek! Digestor má v kuchyni svoje nezastupiteľné miesto.


Okrem odstraňovania vôní, či zápachov totiž v konečnom dôsledku odsáva aj vlhkosť. Aj u novostavby sa vám môže stať, že vzduchotechnické potrubie na napojenie digestora síce prítomné je, no nie je vyvedené ani na fasádu .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo