Chladiaca vitrína na zákusky

Cukrárenské chladiace vitríny na zákusky a dezerty. Vitríny pre cukrárne, gastro zariadenie, gastronomické predajne, vitríny pre kaviarne. Predáme zákuskovú vitrínu so statickým chladením zn.

Kvalitná vitrína bez cirkulácie chladného vzduchu, čím nedochádza k vysušovaniu zákuskov. V tejto kategórii sa nachádzajú chladiace vitríny pultové, alebo nadpultové. Predám chladiacu dvojkrídlovú vitrínu značky Tefcold FS 1200S - používaná pol. Chladiaca nadpultová čierna vitrína s oblým sklom na zákusky je vybavená .

Druh: Všetko chladiace vitríny Nadpultové vitríny Prístenné chladiace vitríny pultové chladiace vitríny. Chladiaca vitrína na zákusky EVO EVO Vám ponúkame v sekcii. Chladiaca vitrína na zákusky EVO EVO ako aj ďalšie nakupujte u nás výhodne a . Chladiaca vitrína na zákusky GEORGIA III 6inox Vám ponúkame v sekcii Cukrárske vitríny. Chladiaca vitrína na zákusky GEORGIA III 6inox ako aj ďalšie . Chladiaca nadpultová čierna vitrína s oblým sklom na zákusky je vybavená vnútorným osvetlením, digitálnou reguláciou . Chladiace vitríny - Konvektomaty, rúry, pece Varné zariadenia Spotrebný tovar Hrnce.


Chladiaca vitrína Roller Grill RD F. Potrebujete chladiace alebo mraziace zariadenie len na krátky čas?

Chladiace vitríny sú ideálne na sendviče, zákusky, cukrárenské výrobky, nápoje. Oddelené nastavovanie teploty v chladiacej a mraziacej. Chladiaca nadpultová vitrína s oblým sklom na zákusky je vybavená vnútorným LED osvetlením, digitálnou reguláciou teploty, chrómovanými policami, sklenými . B mesiac : 1000€ kaucia: 100€ čistenie: 24€ ( ak je potrebné) Pri preberaní stroja je podmienkou zaplatenie kaucie a nájmu.


Zmena farby v priestore vitríny podporuje predaj zákuskov ! Rozmery: šírka cm, hĺbka cm, výška 1cm, Termoizolačné dvojsklá sú nezahmlievajúce, . Bazár pre vitrina na zakusky nájdete u nás na Inzercia.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo