Ikea dozy na potraviny

Snívate o dokonale zorganizovanej kuchyni? Kde všetko, od jedla a nápojov, až po korenie a utierky má svoje miesto? S praktickými výrobkami z kolekcie „jedlo v pohybe“ si veľmi ľahko zoberiete jedlo všade so sebou. Utesnené nádoby na obed s dôvtipnými funkciami, ako sú . VARDAGEN dóza s vrchnákom, číre sklo Výška: cm Priemer: cm Objem. Na uskladnenie potravín vám prinášame však aj dózy, ktoré môžete skladovať . Vo dózach s tesnením vydrží jedlo dlhšie čerstvé.


Uskladnite v nich suché potraviny a znížite tak množstvo jedla, ktoré končí v koši. IKEA - PRUTA, Dóza na potraviny, ks, Dobrá súprava nádob na všetko od šunky, syra, atď. Kvalitné kuchynské dózy na potraviny ktoré vám ušetria miesto, čas, energiu a peniaze. Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených dózach.


Udržte si potraviny déle čerstvé, ať už v syrovém stavu či tepelně upravené. Foto: IkeaPraktické dózy 365+ mají na víku ventil, zajišťující . Nakupte výhodně v kategorii Vybavení do kuchyně - Dózy na potraviny Aukro, největší obchodní portál. PRUTA Dóza na potraviny 17ks IKEA BARVY.


Sklenené dózy sú ideálne na uskladnenie rôznych potravín.

Korken, Dóza s vrchnákom, číre sklo, IKEA, €.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo