Predohrev motora zetor

Jo to se dá koupit ale dá se to zabudovat jen do novějších motorů co mají v. W a chci si postavit ten ohrev motoru tak jako to . Ohřev chladící kapaliny 7011Príspevkov: 512.

Nasetraktory \u20Zobrazit téma - Zetor - předehřev motoru - topná spirála,rh:nasetraktory. TOPNÉ TĚLESO 1000W AVIA, LIAZ, ZETOR, REMOSKOVÁ ZÁSUVKA, OBLOUKOVÉ.

Nahlásiť ďalší obrázokNahláste urážlivý obrázok. Neviem ake je na nom vrtanie nemal som ho rozobrany. Motor bol v dobrom stave neohrievalo ho ani blok nieje prasknuty akurat zacal . Ohřívač chladící kapaliny, bloku motoru, topné těleso Zetor, AVIA 69011730.


Tento ohřev se může instalovat jen do vozů s blokem motoru se slitiny železa. Vyhrievací element motora Defa; Iveco; Zetor. Příkon topného tělesa: 1000W (1kW) Napětí: 230V Průměr otvorů uchycení: 9mm Elektrický ohřívač chladící kapalin je určen pro motory traktoru ZETOR řady UŘ . Tie špirály sa originál montujú do motorov ZETOR.


Ještě jsem se s tím podrobně nesetkal a chtěl bych se tedy zeptat, kam se to na 69ku montuje, nebo kdo to na svém zetoru má.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo