Prestavba kotla na pelety

Aj vy patríte k slovenským domácnostiam, ktoré na vykurovanie používajú klasické vykurovacie kotle? Prestavajte Váš starý kotol na automat! Ahojte, má niekto skúsenosti s prestavbou kotla Viadrus na pelety?

Cez vikend som spravil asi najviac zatracovanu prestavbu, a to viadrus u22d 5cl na peletovy horak. Dajte sem fotku peliet aj popola, pripadne vnutra kotla. Zostava peletového horáka s regulátorom prevádzky kotla a so zásobníkom na palivo je určená k prestavbe kotlov VIADRUS HERCULES Ua KLIMOSZ . Zostava kotla na drevo a uhlie Ferroli SFL, horákového setu na pelety B - Max,.

Ideálne riešenie pre prestavbu klasického kotla určeného na pevné palivo . Predelava kotla na trdo gorivo Viadrus U-v kotel na pelete Etiks Woodpell. Popis prestavby liatinového vodoohrevného sekciového kotla VIADRUS U22. Popis automatizovaného horáka na pelety ERATO GPalebo ERATO GP20+.

Ahojte, silno rozmýšlam o tejto prestavbe, mám kotol viadrus a napasovať tam toto. Zostava na automatické podávanie uhlia a peliet na kotly VIADRUS HERCULES U2 Učl. Set je určený pre prestavbu liatinového teplovodného kotla na tuhé palivá s ručným. Palivo: černé uhlí, hnědé uhlí, pelety. Přestavba VIADRUS Uemisní třída - CERTIFIKACE.


Přestavba VIADRUS Uemisní třída - CERTIFIKACE. Prípadné prestavby vopred konzultovať s výrobcom. Liatinový teplovodný kotol na pevné palivo a pelety ATTACK FD PELLET je moderný zdroj tepla s novou . Základným kritériom, ktoré ovplyvňuje určenie správneho výkonu kotla na pelety, sú tepelné straty objektu.


Prečo investovať do prestavby liatinového kotla GODL tím, s. Oceľový kotol na drevo s možnosťou prestavby na kotol spaľujúci aj pelety.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo