Spojky na vodovodne potrubie

Plastové tlakové mechanické spojky sa používajú na spájanie tlakových vodovodných, alebo priemyselných potrubí. Skrutkované, lisovacie a plastové push spojky, fitingy na potrubia typu plastohliník,. PE potrubia v zemi, ktoré sa používa na pitnú vodu, polievanie .

Tvarovky slúžiace k spájaniu potrubia rovnakej veľkosti. Plastové tlakové spojky a tvrovky pre PE potrubia. Jednoduchá montáž, spoľahlivé spoje, vhodné na závlahy i do domu.


Spojky pro varné potrubí - Duration: 1:43.

Plastové mechanické tlakové spojky na PE rúry a potrubia. Plastové tlakové mechanické spojky sa používajú na spájanie tlakových vodovodných, alebo . Vodovodné potrubie v rodinných domoch sa montuje z kovových a. Univerzálne svorné spojky na spájanie oceľových, varných, olovenných a plastových. Spojky je možné použiť aj na olovené rúry. Spojky a navrtávače UNIDELTA pre spájanie trubiek s vonkajším priemerom 16-1mm. Použité materiály sú odolné voči UV žiareniu.


PN 1 T = -°C až +°C; pre napojenie potrubia PE rovnakých priemerov; materiál tela mosadz CW617N podľa EN 1216 . V kategórii Spojky plastové - PPS sú tieto produkty: Art.

HOD 5Navŕtavací pás na oceľové a liatinové potrubia - šupátko a. DN, vonkajší závit spojky, vonkajší priemer potrubia. Pre pripojenie potrubí PE a PE použite redukované spojky. HOD 5Navŕtavací pás na liatinové potrubia - šupátko a koncovka pre PE, PP.


Jeden návin obsahuje 1metrov LDPE potrubia. Univerzálne sťahovacie spojky na spojovanie oceľových, varných, olovených a plastových potrubí, strmene s navrtávkou a opravné strmene. Tvarovky pro mechanické spojování potrubí HD-PE. Svěrné spojky UNIDELTA pro připojení objektů na vodovodní řady, průmyslové rozvody studené pitné a .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo