Bytový zvonček 8v

Zvonček bezdrôtový DL-553melódií 2x prijímač. Zvonček bezdrôtový DL-553samonapájacie tlačítko. V kategórii Zvončeky, gongy najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení.

Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Zvonček plastový je možné využívať ako samostatný bytový zvonček alebo ako. Napájacie napätie: 230VAC ▻ Výstupné napätie: - 8V AC ▻ Farba: čier.


Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá.

BE 8V - bzučiak Dostupnosť: do dní, 5.

Popis a parametre výrobku nájdete v priloženom katalógu. GNT-98V zvonček BIM-BAM, dvojtónový . V tejto kategórii nájdete domové a bytové alarmy, zvončeky, bezpečnostné kamery a trezory. Posuňte bezpečnosť svojho domova a majetku na vyššiu úroveň. Zvonček z chodby nepočuť v zadnej izbe cez zavreté dvere, tak by som to chcel vyriešiť bezdrôtovým,. Ponúkame drôtové a bezdrôtové elektronické domové zvončeky.


Všetko skladom, dobré ceny a dodanie do 48 . Zvonček plastový je možné využívať ako samostatný bytový zvonček alebo ako pr. Zvonček v tvare ističa vhodný do domu, bytu alebo podobné využitie. Vinutý nízkonapäťový transformátor pre napájanie bytových…. Samozřejmě jsem zjistil, že je na 230V, ale bytový zvonek je na nějakých cca 8V?


Porovnajte si parametre a nájdite najlepšiu cenu. Porovnaním cien a kvality e-shopov na Pricemania.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo