Kotol na drevo

Kotol VIADRUS Hercules U 2 čl 27-kW, 160Palivo pre kotol VIADRUS Hercules U 2 článku: koks, čierne uhlie, drevo Liatinový kotol VIADRUS . Rada 30– univerzálne kotly na pelety, drevo, uhlie a ekohrášok. ATTACK FD na univerzálne spaľovanie dreva, peliet, ekohrášku, … v .

Kotly na drevo sú hospodárnou alternatívou pre vykurovanie domácností. Viessmann ponúka kotly na kusové drevo s vysokou účinnosťou a nízkou spotrebou. Stacionárny liatinový kotol na tuhé palivo Logano G2je určený na vykurovanie rodinných domov,.


Predpísaným paliom je drevo, čierne uhlie alebo koks.

Kotly na drevo - Splyňovací kotol na tuhé palivo spaľuje drevo, drevenú triesku a brikety. Medzi samostatnú kategóriu sa radia kotly na pelety, ktoré musia . MODRATHERM - kotly na drevo, splyňovacie kotly, kotle, kotly, kotle na drevo, kotle na spalování, kotly na drevo, splynovacie, splyňovacie kotle na drevo, . Slovenský výrobca kotlov na biomasu a tuhé palivá. IVOTNOSŤ AŽ ROKOV; ZÁRUKA AŽ ROKOV NA CELÝ KOTOL; ÚSPORA PALIVA; MOŽNOSŤ SPAĽOVAŤ AJ NEVYSUŠENÉ DREVO; EKOLÓGIA .

Predám teplovzdušnú pec, kachle, kotol na metrové drevo cca 40kW, alebo menšiu na 60cm drevo cca 20kW. Vhodná na vykurovanie výrobných, skladovacích . Predám nový zabalený, nepoužitý oceľový kotol Termocast EKY B, kW na Drevo, uhlie, pevné palivo. Záručná doba na kotlové teleso je predĺžená na rokov!


Internetový obcho dovoz pre celé Slovenko - Klasické a splyňovacie kotle, kotly na tuhé palivo, drevo, uhlie, pelety. Kotol DEFRO DS využíva spodné spaľovanie paliva, ktoré patrí medzi najefektívnejšie a najekologickejšie formy spaľovania. Spaľovanie je riešené podobne, ako pri výrobe generátorového plynu, generátorovým splyňovaním pevného paliva (obvykle dreva) pri teplote cca 10°C a . Oceľové a liatinové kotly SLOVATHERM a SORN na tuhé palivo (drevo, uhlie) za najlepšie, bezkonkurenčne nízke ceny. Kombi kotly na drevo, pelety, ETO a zemný plyn Je tu produktov.


Kotol ATMOS DC18SP,20kW na drevo a pelety Max. Kotol na drevo a uhlie – najstarší zdroj tepla po celé generácie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo