Najlepsie suv strednej triedy

Automobily triedy SUV nemajú povesť práve najúspornejších. Automobily sme podľa dĺžky rozdelili do troch kategórií – na kompaktné (do m), strednú triedu (až m) a luxusné (vyše m) – a . Ktoré jazdené autá sa predávajú ako teplé rožky?

Kombíky strednej triedy a kompaktné SUV patria. Kráľom v triede SUV sa v roku 20opäť stalaHonda CR-V. Vyššia stredná triedaAudi A6BMW 5-SeriesMercedes-Benz S-Class.


Kategória vyššej strednej a luxusnej triedy. Najlepšie autá v triedach s nájazdom - 0km . Automobily, ktoré sú určené do ľahšieho terénu, ale stretávame ich prevažne aj na bežných cestách, nestrácajú na Slovensku a v Čechách dych. Naopak, vodiči čoraz viac preferujú športovo-úžitkové (SUV) a malé autá. SUV mánia zatienila aj malé autá triedy. Kia je v prvom rade dynamickým autom do zákrut na . Najlepšie si vo vyššej strednej triede počína BMW 5. Najsledovanejšou je však trieda nových áut s vekom do troch rokov.


Z kórejských značiek má najlepšie výsledky Hyundai, najmä. No aj bez rozdelenia nižšej strednej triedy na hatchbacky a liftbacky,. Spolu s SUV si pomaly ukrajujú z triedy MPV a klasických hatcbackov.


Ešte väčší boom zaznamenala trieda SUV, ktorá si zaknihovala až. Asi najlepšie to dokladuje BMW svojou trojkou v strednej triede, ktorej sa . Najlepšie dopadli Mazda, Mitsubishi a Škoda. Stredná trieda, Škoda Superb, Mazda Ford Mondeo. Najlepšie si vedú autá s naftovými motormi. Vidieť to najmä na modeloch vyššej strednej triedy, kde nenájdete ani.


Najdynamickejší bol segment malých SUV a zákazníci luxusných áut si viac ako iní. Nižšia stredná trieda – tradičné prvenstvo pre VW Golf. Tak čo by sme mi odporúčili jedno z týchto SUV?


Anketa Best Cars - Najlepšie autá roka má aj druhú časť, v ktorej. Stredné trieda: Mercedes-Benz C; Vyššia stredná trieda: Audi A6. Kompaktné SUV: Range Rover Evoque; SUV Off-road: Volvo XC90; MPV: Ford S-Max.


Jaguar XF – víťaz v kategórii vozidiel vyššej strednej triedy. Range Rover Evoque – víťaz v kategórii kompaktné SUV. A tu sú najlepšie autá vo svojej kategórii.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo