Nowy targ obchodne centrum

Výsledok vyhľadávania objektu Nowy Targ, obchodne centra na mape. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy. Kto by nepoznal azda najznámejšie trhovisko v Poľsku v meste Nowy Targ?

V súčasnosti sa stal centrom prevažne nákupného cestovného ruchu domácich, . A v Bielsko - Biala sú tiež nejaké nákupné centrá na oblečenie? V Polsku na trhu - Nowy Targ , lepší výber je však v Zakopanom , cenu . Stavebny material z Polska100+ príspevky11.

JPG,ow:64pt:slovensko-poľský internetový portál - nowytarg. Nove_ponuky_v_ELeclerc_v_Novom_Targu-5. Nahlásiť ďalší obrázokNahláste urážlivý obrázok.


Leclerc; Carrefour Express; Rajski; Steskal; Stokrotka; Tesco . Po päťdesiatich rokoch mení svoju adresu!

Poľské podtatranské mesto Nowy Targ má už vo svojom mene hlavné obchodné zameranie. Naj Obchodné domy v lokalite Nowy Targ, Malopoľské vojvodstvo. Dekada, Galeria Nowotarska Buy Fly, Centrum Ogrodnicze Cardemo Halina Mozdyniewicz, . HATĚ - FREEPORT INTERNATIONAL OUTLET Toto obchodné centrum je prvým outletovým centrom v Česku a súčasne je . Poľský Nowy Targ: Slováci odtiaľ odchádzajú spokojní a s plnými taškami.


Centrom trhu je pekná drevená stavba s reštauráciou - tá má štýlové toalety. Obchodné priestory v budove sú však zatiaľ prázdne.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo