Rucne cerpadlo na palivo

Popis: Ručné sacie čerpadlo s priemerom mm. Má spätný ventil, aby sa zabránilo spätnému toku paliva. Digitálny prietokomer, počítadlo pretečeného paliva a oleja 02550.


Ručná pumpa na prečerpávanie palív,oleja, vody, vzduchu a i. Univerzální plastové čerpadlo pro čerpání nafty, petroleje, lehkých olejů, chemikálií, vody z nádržek do hloubky 4mm. Ručné čerpadlo Nocchi PGAna naftu a olej Použitie : ručné čerpadlo na naftu, vykurovaciu naftu, olej, glykol kyvná . Ručná pumpa slúži na čerpanie všetkých olejových druhov palív (ropa, nafta, vykurovací olej).

Technické údaje: Pumpa je z veľmi dobrého materiálu Štandardný . Ručné čerpadlo Nocchi PGAna naftu a olej. Použitie : ručné čerpadlo na naftu, vykurovaciu naftu, olej, glykol; kyvná teleskopická pumpa; prečerpávanie nafty, . Určené pre ručné prečerpávanie paliva, dĺžka hadice cca 1cm. Jednoduché použitie - jeden koniec hadice ponorte do prečerpávanej kvapaliny, prstom . Bezplatná inzercia, rucne cerpadlo predaj a inzercia.


W Štartovanie: ručné Palivo: bezolovnaté Objem palivovej . Bezplatná inzercia, rucna pumpa predaj a inzercia. Ručná AC pumpa na palivo so spätnou klapkou na prečerpávanie nafty, benzínu, .

Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie čerpadlá. Ukážeme kde môžete čerpadlá najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Ruční litinové rotační čerpadlo do sudu na naftu a olej JS32- 6Kč. Ručné čerpadlo do paliva G010- GEKO.


Ručné krídlové čerpadlo na PHM veľkosť BS-II-je určené k. Umožňuje prečerpávanie PHM zo sudov do baniek na palivo (kanystrov). Ručné čerpadlo typ NP 75HU Čerpadlo patrí medzi najmenšie studničné ručné čerpadlá. Pracovný piest je umiestnený priamo vo výtokovom stojane. Veľká benzínová ručná pumpa bez hadice Dĺžka: 160.


Pumpa ručná na prečerpávanie paliva, vody a tekutín.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo