Audi a3 sportback 2 0 tdi recenzia

Audi A(8P, 2003-2013) - recenzia, skúsenosti a spoľahlivosť. V roku 20pribudla aj výkonnejšia verzia motora TDi (1kW). FSI (1kW), STFSI (1kW) pričom Sbola dostupná aj vo verzii Sportback.

V roku 20išlo do servisov celkovo 0ATDI vyrobených od júna 2003 . Audi A200- Kč Audi ASportback 0TDi . Audi ASportback napriek veľkej konkurencii nie je lacné. W (k) produkovaných úsporným naftovým motorom 1. TDI až po 2kW (3k) špičkovej športovej verzie RSs pohonom quattro. Na našem trhu jsou nejčastěji zastoupeny motory l na benzín a také klasický naftový motor 2. Audi ale nasadilo později i motory TSI a . Vzhledem k tomu, že jsem měl před AMégana, vnímal jsem. PR servis - Nové Audi ASportback čelí skutočnej výzve – presvedčiť zákazníkov, že za povedomými tvarmi ukrýva úplne novú techniku.


Audi Amá konečně všech pět pohromadě: v nabídce se objevil i pětidveřový Sportback. Vyzkoušeli jsme jej s nejsilnějším dieselem. Můžeme snad rovnou říci, že i když pozornost svádí především nový motor 2. TDI, důležitější úlohu hraje u nového Apodvozek.

Inzerát na prodej hatchback Audi A TDI sportback,DSG,nový mod.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo