Bazos skrine darujem

Darujem starší nábytok do obývačky po rodičoch, za odvoz. Ide o šatníkové skrine, vitríny, periňák, stôl stoličky, . Predám bielu skriňu,su tam police, vešanie a 3ks šuplíky Rozmery: výška m dlžka m hlbka m DARUJEM k tomu malú komodu -šuplíková , biela.

DARUJEM zachovalu obyvaciu stenu za cenu odvozu! DARUJEM skriňu za odvoz o rozmeroch 120x100xvo veľmi dobrom stave, posuvné dveré, spodná . DARUJEM za odvoz sekretar,satnikovu skrinu,perinac,vsetko v zachovalom stave. Bezplatná inzercia, darujem skrine predaj a inzercia.


Darujem skrine za odvoz: Tmava skrina - 1x vesiakova a 1x dve zasuvky Svetla (univerzalka) - 1x vesiakova a 1x polickova.

Pridajte si inzerát zdarma do kategórie - Darujem nábytok za odvoz. Hľadáte veci za ktoré nemusíte platiť, alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť? Predám tri veľké skrine,slovenský výrobok,kvalitné tvrdé drevo,veľa úložného priestoru. Dve skrine sú na vešanie a tretia zrkadlová je policová. Kategórie skrine, komody bazár - zobrazuje inzeráty z kategórie skrine, komody, nábytok inzertného systému TOP-bazár.


Lacné skrine na predaj - vstavané, šatníkové, posuvné, do spálne - inzeráty kúpim, predám, darujem skriňu.

Inzerátov z Inzeráty Lacné nové a ojazdené darujem skrine. Používané, vhodné ako poličky do dielne, garáže, pivnice,. V kategórii Darujem nábytok je celkovo inzerátov.


Darujem za odvoz obyvackove skrine vo vybornom stave z dovodu rekonstrukcie bytu. Záhradný nábytok, postele, skrine, sedačky, obyvačky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo