Chladnička s mrazničkou whirlpool

Kombinované chladničky Whirlpool šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn. Chladničky Whirlpool šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet!

Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru a rôzne prevedenia. Kombinovaná chladnička Whirlpool B TNF 53OX so samostatnou mrazničkou dole v energetickej triede A+++ v nerezovom vyhotovení so šírkou cm. Kombinovaná voľne stojaca chladnička s mrazničkou v nerezovej farbe sa hodí do takmer každej kuchyne. Vďaka ekologicky šetrným technológiám patrí .

Voľne stojaca chladnička Whirlpool s mrazničkou hore s energetickou triedou A+ a celkovým objemom 2litrov vám vďaka použiteľný objem chladničky 171 . Chladničky WHIRLPOOL Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Predám kombinovanú chladničku Whirlpool v striebornom prevedení, energetická trieda A+++, objem chladničky 2litrov, objem mrazničky 1litrov, rozmery . Dvojdverové chladničky predstavujú najobľúbenejšie modely, ktoré kombinujú chladničku a mrazničku v jednom. Svojim objemom sú vhodné do bežných domácností.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo