Tatramat eo 120 el

Elektrický závesný ohrievač vody s rýchloohrevom a elektronickou reguláciou. Elektrický ohrievač vody 120l Tatramat EO 1EL Technický list na stiahnutie Použitie : Elektrický závesný tlakový ohrievač vody s elektronickou reguláciou . Elektrický ohrievač vody 120l Tatramat EO 1EL, obmedzenie maximálnej teploty. Tatramat ohrievač elektrický závesný stojatý EO 1EL s rýchloohrevom Elektrické závesné ohrievače s rýchloohrevom a ECO programami od do 1litrov.


Elektrický bojler Tatramat EO 1EL určený pre zabezpečenie teplej vody v domácnosti. Elektrický zásobníkový ohrievač vody o objeme 1litrov s rýchloohrevom a elektronickou reguláciou.

EO EL, EO EL, EO EL, EO 1EL, EO 1EL, EO 1EL Elektrické závesné ohrievače s rýchloohrevom a ECO programami od do 1litrov. Elektrické akumulačné tlakové ohrievače vody, bojlery, s rýchloohrevom . TATRAMAT EO 1EL Elektrický tlakový ohrievač 120l vertikálny s rýchloohrevom 231651. Technické parametre: Menovitý obje1l.

Všechny informace o produktu Ohřívač vody TATRAMAT EO 1EL, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze TATRAMAT EO 1EL. Všechny informace o produktu Ohřívač vody TATRAMAT EO 12 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze TATRAMAT EO 120. Prečítajte si hodnotenia iných zákazníkov a vyberte si spoľahlivý e-shop na . Tatramat EO 1EL TLAKOVÝ OHŘÍVAČ VODY 1LITRŮ, Elektrický svislý tlakový zásobník vody - 1litrů. Ohřívač vody Tatramat je hranatý nástěnný tlakový zásobníkový ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádrží.


Jeho nerezová topná příruba je opatřena . ELEKTRICKÝ OHRIEVAČ VODY POPIS: Nástenny´ tlakovy´ zásobníkovy´ ohrievač vody so smaltovanou oceľovou nádržou v hranatom prevedení. Elektrické závěsné ohřívače s rychloohřevem a ECO programy od do 1litrů. Nástěnný tlakový zásobníkový ohřívač vody se smaltovanou ocelovou.


Návod na Tatramat EO 1EL na stiahnutie zdarma. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo