Alternatívne zdroje energie prezentácia

Poznáme: Solárne paneli; Veterná energia; Energia tečúcej vody. Poukázať na jednotlivé typy alternatívnych zdrojov energie; Vytvorenie makiet: veternej vrtule a vodného mlynu; Experiment na dôkaz geotermálnej energie . Pokusy Kvíz Testy PSP Galéria Projekt Kontakt.

Obnoviteľné zdroje energie - prezentácia pre škloy. Nekonvenčné elektrárne Zdroje elektrickej energie v jadrových a tepelných elektrárňach sú zdroje, ktoré sú vyčerpateľné a ich zásoby prudko klesajú. Obnoviteľné zdroje energie, ktorých základom je slnečné žiarenie (biomasa, vodná, veterná a slnečná energia), sú schopné úplne pokryť spotrebu všetkých . Tradičné zdroje energie predstavujú základné zdroje svetovej energetiky z pohľadu.


Obnoviteľné zdroje energie sú z pohľadu dĺžky ľudského života a potrieb . Obnoviteľné zdroje energie (OZE) sú také zdroje, ktorých zásoby sa nedajú vyčerpať, príp. V Informačnom centre elektrárne sa formou prezentácie dozvedeli, že Elektrárne Nováky sú .

Takáto úroveň investovania posunula to, čo bolo kedysi považované za alternatívne zdroje energie, výrazne do popredia. Slovenská inovačná a energetická agentúra pripravila v júni v Galante seminár Obnoviteľné zdroje energie – potenciál a obmedzenia spojená s . Alternatívne zdroje výroby elektrickej energie 2. Je najdostupnejšia a najčistejšia forma obnoviteľnej energie. Hlavné cesty k ekologizácii makroštruktúry životného prostredia predstavujú okrem šetrenia energiou aj rozvoj alternatívnych zdrojov energie.


Odborníci predpokladajú, že za pol storočia sa tieto zdroje vyčerpajú. Zadania, seminárky a projekty pre predmet: Alternatívne zdroje energie.

Využitie alternatívnych zdrojov energie v doprave (prezentácia na zápočet). Prezentácia projektu „ Energetické zhodnotenie vybraných zariadení v. Alternatívne zdroje energie Veterná energia. Je súčasný systém schopný prejsť na obnoviteľné zdroje energie? Výroba elektrickej energie z obnoviteľných zdrojov energie.


Katedra výkonových elektrotechnických systémov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo