Drvič konárov cena

Vyberajte si Záhradné drviče podľa parametrov a porovnávajte ceny z. Popis Hecht 62XL drvič na konáre: Tento drvič je schopný drviť vetvy až do priemeru . Ukážeme kde môžete záhradné drviče najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Elektrický drvič konárov HECHT 6má príkon 2200W a umožňuje drvenie konárov . Drviče konárov a štiepkovače dokážu zvyšky drevného odpadu veľmi ľahko znovu zhodnotiť. Drvič konárov Bosch Záhrada Rapid AXT Rapid 20Krabica Mobilný a praktický drvič konárov Mimoriadne ostrý drvič konárov:.


Predám drvič konárov, málo používaný VIKING GE 2S, výkon kw, napojenie 400V, Pôvodná cena 4€.

Sendvičový rezný nástroj rozdrví konáre do . Podla priemeru Do 5cm cena 3nožová (nožová jednotka +eur) Do . To je to pravé sústo pre drviče a štiepkovače záhradného odpadu. Je pravdou, že svieže zelené konáre dokážu stroje narezať s menším. W - kvalitný celokovový drvič za super cenu. Drviče AL-KO - sila rezacieho ústrojenstva na konáre.


Príslušenstvo pre drviče a štiepkovače (5).

Motor: 2V~; Menovitý výkon: kW; Menovité otáčky: 2. Drví vetvy do priemeru cm a v cene je l vak na drvený materiál. Elektrický drvič konárov AXT Rapid 2so systémom rezacích nožov. Priemer drveného materiálu do cm, najvýkonejší drvič s elektromotorom na trhu!


Ponúkame iba kvalitné a orignálne štiepkovače za skvelé ceny! Kvalitné záhradné drviče s celokovovou konštrukciou - drviče konárov a drviče ovocia. Set JRK Profi 7zelený + záhradný drvič Shark kW. SHARK - drviče vetiev a záhradného odpadu Spracovať súčasne byle.


Veľmi tichý elektrický drvič vetiev s automatickým vťahovaním drevenej vetvy. Drvič zahradného odpadu Bosch AXT Rapid 20zelený. Drvič zahradného odpadu Asist AE9S24 elektrický.


Elektrický drvič konárov značky LUX-TOOLS je výkonný a vysokokvalitný.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo