Liatinový splyňovací kotol na drevo

Stacionárny liatinový kotol na tuhé palivo Logano G2je určený na vykurovanie rodinných domov,. Predpísaným paliom je drevo, čierne uhlie alebo koks. DREVOPLYN je firma ktorá sa zaoberá predajom, a servisom kotlou na splyňovanie dreva.

Zo splyňovacích kotlov ponúkame kotly ATMOS, VIGAS, ATTACK . Splyňovacie kotly na drevo ATTACK SLX, DPX, DP a rovnako aj kombinovaný kotol WOODPELLET sú moderné kotly, ktoré svojou technológiou získajú z . MODRATHERM - kotly na drevo, splyňovacie kotly, kotle, kotly, kotle na drevo, kotle. Kotol DEFRO DS využíva spodné spaľovanie paliva, ktoré patrí medzi najefektívnejšie a najekologickejšie formy spaľovania.

Stacionárny liatinový kotol na tuhé palivo BUDERUS Logano G2- 20D. Ekologický splyňovací kotol na drevo Sú konštruované pre spaľovanie dreva, na . Kotle na tuhé palivo, drevo, uhlie, pelety a splyňovacie kotly. Liatinový kotol Buderus Logano G211- kW na tuhé palivo. Princípom spaľovania sa kotly VIGAS výrazne líšia od bežných kotlov na pevné palivo. K spaľovaniu paliva dochádza spôsobom splynovania dreva.


Kotly na drevo - Splyňovací kotol na tuhé palivo spaľuje drevo, drevenú triesku a. Slovenský výrobca kotlov na biomasu a tuhé palivá. Kotly Maga to je vysoká kvalita, spokojnosť a užívateľský komfort za rozumnú cenu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo