Predam nerezovy drez

Predam nepouzitu kuchynsku linku Dlzka 1cm. Sirka hornych skriniek 3ks 60+40+80=1cm. Dolne skrinky 2ks 80+40=120cm Linka je v demonte zabalena .

Predam novy Nerezovy DVOJdrez,sirka cm,dlzka cm,komplet sifon,tesnenia,vsetko uplne nove,cena eur,poslem aj na dobierku,tel. Predam novy NEREZOVY DVOJDREZ,sirka cm,dlzka cm,komplet sifon. Predám KUCHYNSKÝ DREZ – používaný, no v dobrom stave, antikorový . Bezplatná inzercia, nerezovy dvojdrez predaj a inzercia.

Bezplatná inzercia, nerezove stoly predaj a inzercia. Predam novy,nepouzity NEREZOVY DVOJDREZ,sirka cm,dlzka cm,cena eur,mozem zaslat aj na dobierku alebo mozem doviest TO,PE,TN,BN,TT,PN . Bezplatná inzercia, predam nerezovy predaj a inzercia. VÝPREDAJ Franke Eurostar ETN 6, 455x4mm, nerezový drez + sifón R101.

Predám novú Kuchynskú linku vyrobenú na mieru 2x7m + nerezový drez s batériou . Predám zachovalý kuchynský drez + vodovodnú batériu a elektricky prietokový ohrievač na 220V: ks. Ahojte poradte mi nerezový sa mi viac hodí aj sa mi viac pači ,kameninový je teraz modernejší a asi aj kvalitnejší voči poškrabaniu . Predám kuchynský rohový nerezový drez značky Franke. Spoločnosť je popredným svetovým výrobcom nerezových drezov. Otvor pre batériu je s priemerom mm. Predám nerezový drez s policou - Predám nerezový drez s policou rozmer:1800x850x700mm.


Kuchynske drezy od popredných svetových výrobcov BLANCO, FRANKE, TEKA, SCHOCK. Drezy a batérie - akciové sety, Nerezové drezy, Granitové drezy. Inzercia - Stroje, Potravinárske stroje. Celá SR predam nerezovy drez,málo pouzivany. Celá SR Inzercia zdarma, bazár, inzeráty.


Nerezovy dvojdrez 1cm (370), Nerezovy dvojdrez 1cm (000), Prodejní stánek s rychlím občerstvením . Bazár pre predam nerezovy kotlik nájdete u nás na Inzercia. Drez umývací jednodrez nohy nastaviteľné zváraná vaňa hĺbka .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo