Gude gse 950

Všetky informácie o produkte Elektrocentrála GUDE GSE 95 porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie GUDE GSE . S transportnou rukoväťou, gumovými nožičkami a. Elektrocentrála vhodná pre záhradkarov a na kempovanie. Elektrocentrála Güde GSE 9(40626) je určená k provozu elektrospotřebičů nebo osvětlení na chatě, zahradě, při kempování apod. GÜDE GSE 9je elektrocentrála s výstupnou prípojkou na 230V určená pre kempovanie, záhradkárov a voľný čas.


Popis produktu: Přenosný generátor proudu kategorie hobby, určený k provozu elektrospotřebičů nebo osvětlení na chatě, zahradě, při kempování apod. Všechny informace o produktu Elektrocentrála Güde GSE 95 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Güde GSE 950.

Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Elektrocentrála GSE 95 Domáce náradie GUDE, píly, lanove zdviháky, kompresory, zváračky, elektrocentrály. Menovitý výkon: 6watt, Menovité napätie: 2volt, Menovitý kmitočet: Hz. Menovitý výkon: 6watt, Rated voltage: 2volt, Rated frequency: Hz. Prečítajte si hodnotenia iných zákazníkov a vyberte si spoľahlivý e-shop na Pricemania.


GUDE náradie, GUDE akcia, GUDE eshop, GUDE akciové ceny , GUDE akciové ceny náradia, GUDE najlacnejšie náradie, GUDE ručné náradie, najlepšia . Eshopy s kvalitným a značkovým tovarom ako su náradie bosch a makita alebo riad fagor a tescoma za akciové ceny. GÜDE GSE 9je elektrocentrála s výstupní přípojkou na 230V určená pro kempování, zahrádkáře a volný čas. Disponuje synchronním, dvoutaktním, 1 .

Ahoj koupil jsem centralu GSE9ale mam problem mela rozpojene draty od zapalovani a ja bohuzel nevim jak maji byt zapojene.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo