Krtko na wapku

Vysokotlaková hadica 0003- m, ľudovo Krtko alebo tiež čistič potrubí je tlaková hadica s. Vysokotlaková hadica - krtko pre čistenie potrubia, odpadov, odkvapov. Vysokotlaková hadica 0003- m, ľudovo Krtko alebo tiež čistič potrubí je tlaková hadica s viac-smernou tryskou napomáhajúcou jej pohybu vpred a .

ISTIČ POTRUBIA - KRTKO PRE VT PROFI X 30M S TRYSKOU 491- NILFISK WAP VAPKA Čistič potrubia x 30m 491s tryskou 469a adaptérom . Bezplatná inzercia, krtko na predaj a inzercia. Tlaková hadice s tryskami pro čištění odpadů. Pro myčky Sistema; Tlaková hadice m s pevnou tryskou na konci; Tryska opatřena vývody do několika .

VT Profi 10m - Nilfisk Wap 64012Katalógové číslo: 64012Čistič potrubia na prerazenie nečistôt v rúrkach do priemeru 1mm. VT Profi 10m - Nilfisk Wap 64012Katalógové číslo: 64012Čistič potrubia na prerazenie nečistôt v rúrkach do priemeru 1mm. Kategorie obchodu, zabývající se prodejem příslušenství k vysokotlakým myčkám, tlakovým myčkám, tlakovým čističům, wapkám.


V katalógu nemáme podrobnejšie informácie o krtko čistič. Nižšie nájdete tovar zodpovedajúci vášmu dotazu v internetových obchodoch. Nilfisk - čistič trubiek (krtko) 8m 128500461.


P X-TRA X-TRA ORIGINAL WAP 1284705WAPKA. Ruční parní čistič SC s jednoduchou manipulací pro rychlé úklid. Je vhodný pro čištění oken, zrcadel, umyvadel, osvěžení . Vysokotlaká hadice s 8m kanálovou tryskou pro jednoduché čištění ucpaných odpadů, rour, okapů, svodů, plynových lahví a ostatních nedostupných prostorů.


Profi speciální vysokotlaký čistič - wapka KÄRCHER HD 7Professional special Vysokotlaký čistič s trojfázovým motorem, zvláště stabilním trubkovým rámem s . Download Bollywood full movie for free.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo