Skoda octavia technické údaje

KODA Octavia bola navrhnutá tak, aby vám. Dizajn modelu Octavia vás zaujme nezameniteľným výzorom, ktorý definujú. Stránky o historii Škoda Auto, přehled modelů od bicyků Laurin a Klenent Slavia po nejnovější Octavii.

Mladoboleslavská automobilka během prvních novinářských jízd zveřejnila všechny technické podrobnosti o nové Škodě Octavii. Octavia Combi - Základní technická data. Nová Škoda Octavia III: úplné technické údaje, nové fotky i videa Nový liftback vám konečně můžeme představit do posledního šroubku. Octavia 20do posledního šroubku: technická data, nové. Octavia III Scout: nové fotky a kompletní technická data.


News › NovinkyV pamätiPodobnéPreložiť túto stránku2. Kompletní tabulky technických údajů a parametrů všech motorových variant nové. Octavia liftback nabídne 9mm prostoru nad předními sedadly a prostor pro hlavu vzadu činí 9mm. Kombi, co se týče vzdálenosti sedadla a stropu, . Octavia Combi odvezie až 6kg, verzia 4xmá užitočnú hmotnosť zníženú na 6kg. Pri pohľade spoza volantu novej Octavie sa veľa nezmenilo.


Octavia je model automobilu nižšej strednej triedy vyrábaný českou automobilkou Škoda od roku 1996.

Vývoj Octavie sa začal v roku 19a v roku 1999 . Technické parametre automobilu Škoda Octavia Combi TDI SLX a porovnateľných vozidiel na slovenskom trhu. KODA Octavia RS představuje jedinečnou kombinaci. Octavia RS je sen nejedného Stredoeurópana a hneď na. Octavia RS je ako žena do koča i do voza.


Na těhlech stránkách najdete spíše technické parametry motorek a aut,ale také třeba jak připravit moto na zimu a atd.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo