Transfer gel navod

Dnes by sme vám chceli predstaviť techniku transfer, teda prenos obrázku na predmet. Technika transfer je prenášanie obrázku alebo textu na rôzne povrchy. Ak sa vám náš kreatívny návod Transfer gel na drevo postup páčil, .

Aj ja Vás poprosím link kde kúpiť transfer gel na drevo. Pretože mám v ponuke nový tovar- transfer gél na textil, Stamperia, nedalo . Vitajte, dnes vám chcem predstaviť techniku transferu obrázka na textil. Prinášame Vám jedinečný Transferový roztok, ktorým si prenesiete.

Transfer gel 100ml na přenos textu nebo obrázku Stamperia,scrapbook, papir, vytvarne potreby, polymery, Cenit, Premo, Fimo, tvoreni s detmi, mixed media, . Transfer gel na pevný povrch (drevo, kov, plast) , umožňuje preniesť vytlačené obrázky alebo fotky. Na vystrihnutý obrázok naneste gel a nechajte zaschnúť .

Postup je následující : naneseme transfér, nebo gel na plochu předmětu, na který si chceme fotografii přenést. Denisa Martišková ponúkne návod na transfer gel, ukážeme vám, ako sa s ním pracuje a na čo sa dá využiť. TRANSFER OBRÁZKA pomocou transfer gélu.


Podľa návodu sa najprv fénuje minút a po vychladnutí môžme rovno „šúchať“ papier, no ja tomu dám ešte . Značkový Transfer gel na přenos textu nebo obrázku, 75ml. Umožňuje přenést tištěné obrázky a motivy na jiný zvolený povrch jako např. Vyskúšajte techniku transfer ešte dnes. Transfer tlačením obrázka priamo z tlačiarne:.


Rovnako cena – gely spolu s poštovným – keďže som ich v kamenných obchodoch nikde . Renatko, děkuji za perfektní návo ještě jsem nic takového . Slúži na prenos obrazu z transfer papiera. Na dekorovaný predmet naneste gel , aj na daný obrázok ktorý nanášate. Obrázek přenesený na textil je pouze dekorativní, praním lze odstranit.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo