Otvarac na vino

Masívny pákový otvárač na víno s vertikálnym systémom pripevnenia uľahčuje vyťahovanie aj dlhších zátok. Dizajnový otvárač na víno, rukoväť zo zliatiny. Otvárač na víno, ABS telo tvaru tučniaka, vrátane.

Vynikajúci pre ľahké otváranie všetkých typov vínnych fliaš s korkovým uzáverom vrátane kalifornských fliaš so širokým okrajom. Luxusný elektrický otvárač na víno - Otváranie vína ešte nikdy nebolo jednoduchšie a elegantnejšie ako s našim . Multifunkčný otvárač na víno a fľaše v kombinácii svetlého dreva a nerezovej ocele iste oceníte nielen doma, ale aj na chalupe či na cestách. Nakúpte ľahko a rýchlo, bez registrácie.

Vývrtka BERGHOFF Elektrický Otvárač na víno Geminis za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie . Vyhľadáme najobľúbenejšie otvarac na vino. Ukážeme kde môžete otvarac na vino najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.


Vynikající pro snadné otevírání všech typů vinných lahví s korkovým uzávěrem včetně kalifornských lahví se širokým okrajem.

Alkoholové darčekyElektrický otvárač na víno. Vezmite otvárač, priložte k hrdlu, stlačte tlačidlo a do desiatich sekúnd je zátka preč! Určite každý pozná problémy, ako sa rýchlo a spoľahlivo dostať do fľaše vína a nijako nepoškodiť korok, ktorý by následne mohol napadať do fľaše a celý . Pulltap´s BLANCO biely otvárač na víno. Pulltap´s NEGRO čierny otvárač na víno.


Pulltap´s CRISTAL RAINBOW otvárač na víno s kryštálmi swarowski. Otváračom na víno GEMINIS - BergHOFF zaručene ohúrite všetkých hostí na Vašej párty. Už nikdy sa nebudete musieť trápiť ručným otváraním fliaš. Určite každý pozná problémy, ako sa rýchlo a spoľahlivo dostať do fľaše vína a nijako nepoškodiť korok, ktorý by.


Otvárač na víno sa vyznačuje extra dlhou a mimoriadne ostrou vývrtkou, ktorá si veľmi jednoducho poradí ako s mimoriadne dlhými korkami luxusných vín, tak . Vyrobený z odolnej zliatiny ušľachtilých kovov, je možné umývať v umývačke. Otvárač na víno - antická vývrtka na víno v darčekovej krabičke - rýchly, spoľahlivý a bezpečný e-shop s kvalitným vínom, kávou, doplnkami k vínu, delikatesami . Vybrané darčekové predmety exkluzívnej a luxusnej povahy určené pre vinárov. Výber someliérskych sá otváračov, vývrtiek a doplnkov pre prácu s vínom.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo