Predaj dubovej gulatiny

Porez dreva, predaj reziva, nákup, manipulácia predaj guľatiny, výroba. Naša firma sa zaoberá predajom dubovej, bukovej a ihličnatej guľatiny. Kúpa dubovej,jasenovej a bukovej guľatiny.

Ponukam na predaj gulatinu smrek, jedla III A,B,C, vlakninu bud v celych dlzkach . Kúpim dubovú gulatinu horšej kvality priemer 70až cm. Ponúkam na predaj dubovú gulatinu a surové kmene v objeme cca 100m3. Predám dubovú guľatinu v dĺžkach 11m s hrúbkou od 30cm na tenšom konci množstvo: 4mlokalita: .

Dubová guľatina Ponúkam na predaj kvalitnú dubovú piliarsku guľatinu od 30+ cm na t. Predaj a sprostredkovanie smrekovej guľatiny z Ukrajiny. Zabezpečenie všetkých potrebných povolení na vývoz. Lesy Slovenskej republiky, štátny podnik.


Odštepný závod Košice Moyzesova 0K O Š I C E. Rezanie a predaj stavebného dreva, reziva na hranoly, dosky, laty, fošne, strechy, krovy, ploty, altánky. Nákup a predaj dubovej guľatiny a reziva. Výroba a predaj podkladových hranolov, dosiek, stavebného reziva, paliet a paletových prírezov.

Predaj guľatiny ihličnatého a listnatého dreva. Nákup a predaj orechovej, jaseňovej, dubovej, bukovej, javorovej, hruškovej a čerešňovej guľatiny. Pripravujeme predaj kvalitnej dubovej guľatiny priemeru nad cm,dlžky až 5m. Dalšie informácie: Dlzka gulatiny 4m+, priemer 30cm+, . Bezplatná inzercia, dubova gulatina predaj a inzercia. Kategória: Drevo - predaj masívneho materiálu, región: Prešovský kraj.


Spoločnosť; Predaj; Fotogaléria; Kontakt. Predam cez kubiky ho duboveho dreva cca150rokov priemery su rozdne dlzka cez metre ale .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo