Ako nastavit webasto

Nastavené na teplo: naprogramujte čas zapnutia Vášho nezávislého kúrenia jednoducho a rýchlo s digitálnym časovačom. Nastaviť dobu zapnutia pomocou tlačidiel „vpred“ ▻ alebo „späť“ ◅. Nastavená doba zapnutia sa uloží, ak niekoľko sekúnd nie je zatlačené žiadne tlačidlo .

Súčasne stlačiť tlačidlá ON a OFF po dobu cca sekún kým nezhasne. Webasto je origo nastavene ked teplota klesne pod stupnov myslim tak sa zapne samo a pomaha zohriat motor a tym aj vnutro sa skor . Prosím Vás poradíte mi někdo jak se ovládá webasto? Tlačítko hodiny-nastavení aktuálního času-stisknout,potom nastavit čas šipkami .

J apotrebujem nastavit dlzku casu ktoru ma to webasto kurit max je 1hod. Ahoj pro ty co mají Webasto v podobě hranatých časovacích hodinek tak.

Na našom trhu ide najčastejšie o značky Webasto a Eberspächer. Vodič si vďaka nemu môže zapnúť a nastaviť kúrenie bez toho aby musel . A nastaveny jsem to mel na min a k autu prisel po minutach cinnosti. Ked sa zapne webasto po nastaveni alebo zapnuti cez dialku tak pri hodinkach . V pole přizpůsobení nelze nastavit v kanále binární hodnata 0. Nevím jak postupovat, aby topení fungovalo.


V aute mám časovač nezávislého kúrenia Webasto. Pri jeho kontrole som ho odpojil od konektora. Po zapnutí konektora som nastavil iba čas.


Tu sa da nastavit pravidelne alebo jednorazove zapnutie predhrevu. Tak snad potesi sprava, ze sa to da a ze to funguje, nakolko u webasto dealerov ani u LR . Dokonalé načasovanie klasickým spôsobom – s možnosťou nastaviť tri časy zapnutia nezávislého kúrenia do 24 . Dival jsem se do ceniku a Webasto je levnejsi nez Eberspächer.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo