Bezdotykova umyvarka kosice

Samoobslužná bezdotyková auto umyváreň vybavená najmodernejšou. Pred panelákom s vedrom v ruke, alebo pohodlne v auto-umyvárke. V auto-umyvárke šetríte svoj čas a energiu, ale aj prírodu.

V pamäti Hodnotenie: - ‎hlasovAutoumyváreň Dunajská Košice. Bezdotyková autoumyváreň na rohu Dunajskej a Moldavskej ulice v Košiciach. Samoobslužná bezdotyková autoumyváreň Car Wash už v prevádzke. Uvádzame najnovšiu bezdotykovú technológiu s futuristickou konštrukciou pre 5-umývacích stanovísk na jednom z Košických sídlísk zvanom .

Aktuality Zobraziť všetky aktuality 2014-10-Ďalší úspešný projekt bezdotykovej umyvárne na záhorí - Kúty. Moby Dick - Bezdotyková autoumyváreň is one of Moby Dick - Bezdotykové . Bezdotyková autoumyváreň s novou technológiou - chcete mať lesk bez šmúh a škrabancov? Autoumyvárka - umývacia linka, vysávač, dofukovač pneumatík. Bezdotyková samoobslužná nonstop autoumyváreň Dunajská - Košice.


Stavba „Samoobslužná bezdotyková autoumyváreň Košice - Ťahanovce“. Stavebný objekt SO Dopravné riešenie stavby. Prerušenie stavebného konania stavby „Samoobslužná bezdotyková autoumyváreň Košice - Ťahanovce“, pre stavebný objekt SO Dopravné . Bezdotyková samoobslužná autoumyvárka na báze aktívneho mikroprášku, teda bez kefy, čo zvládnu jednoducho a bez námahy aj dámy.

Samoobslužná bezdotyková autoumývareň Košice Lingov. Balík služieb v novootvorenej modernej bezdotykovej auto umyvárni DUNAJSKÁ. Ručná autoumyváreň, leštenie, tepovanie, ochrana laku, Košice. EHRLE bezdotyková autoumyváreň v Trnave,. Bezdotyková samoobslužná umyvárka - umývacie výklenky v Starej Ľubovni.


Realizácia bezdotykovej umyvárky s jedným umývacím výklenkom. Bezdotyková samoobslužná nonstop autoumyváreň.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo