Automatika horaku f4

Ma to matrix horak na regulovane spalovanie a este ti setri v. Zkontrolujte nas- tavení ionizační elektrody a také, zda není v plyno- vém potrubí vzduch. Ak sa má horák spustiť, na svorke sa najskôr musí vyžiadať signál Horák.

Pokiaľ ste neaktivovali ani reguláciu Oani poistku plameňa, tlačidlo F(M) nemá. Hlásenia univerzálnej horákovej automatiky. Výmenník tepla pre teplú vodu a horák skontrolova… na znečistenie pod¾a . Nakoľko horák je bez automatického čistenia je potrebné vykonávať denne dôkladné.

PV 20a je plne automatický horák určený k spaľovaniu - 8mm drevených peliet. Zdrojem tepla je atmosférický plynový hořák moderní konstrukce umístěný ve spodní části spalovací. Zapalovací automatika spolehlivě zajišťuje startování a udržování chodu a je. Pořadí priorit je F F F Fa F(nejnižší priori- ta).


Dosavadní kódy pro sběrnou poruchu Fsignalizují nepřítomnost ionizačního proudu obecně. Tyto kódy pro sběrnou poruchu byly rozděleny . Plynový horák MatriX je míľnikom vykurovacej techniky značky Viessmann. Použitie tkaniva MatriX z ušľachtilej ocele výrazne zvyšuje jeho životnosť.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo