Interná smernica na spotrebu phm vzor

Dobrý deň, Máte vypracovanú smernicu k spotrebe PHM, z dôvodu, že v TP nie je uvedená žiadna spotreba ? Smernica sa vzťahuje na prevádzku a používanie služobných motorových vozidiel. Normy spotreby PHL vychádzajú z údajov uvádzaných výrobcom vozidla v.

Tlačivo „ Prehľad čerpania PHM a nákupu mazív“ . Vzor internej smernice - Účtovanie, oceňovanie a evidencia dlhodobého hmotného. Interná firemná smernica – stanovenie daňového výdavku Spotreba PHL. Pri nákladných automobiloch na základe výpočtu spotreby PHM.

Daňový subjekt kúpil nákladné motorové vozidlo (ťahač + náves). Ako má postupovať pri výpočte spotreby pohonných látok na daňové účely, keď v technickom . Interná smernica – prevádzka cestných motorových vozidiel. PHL alebo sa tam neuvádza, možno na prepočet použiť spotrebu.


Nový vzor daňového priznania k dani z nehnuteľností, k dani za psa, k dani za predajné automaty a k dani za . PHM mesačne, vždy do prvého dňa nasledujúceho mesiaca. Pri tomto spôsobe uplatňovania výdavkov spotreby PHM, ktorý sa aj naďalej javí pre. Kniha jázd a jej vzor je možné nájsť aj na internete.


V pamätiPodobnéVnútorná smernica pre organizáciu a prevádzku cestných motorových vozidiel.

Normy spotreby jednotlivých služobných motorových vozidiel sú prílohou tejto smernice. Internej smernice pre organizáciu prevádzky služobných vozidiel.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo