Sigma pumpy sk sro

Naša spoločnosť pokrýva v uvedených komoditách potreby tuzemského trhu a čerpadlá vyváža okrem iného do európskych krajín, krajín bývalého ZSSR, Ázie a . Veľkoobchod a maloobchod s čerpadlami, čerpacími zariadeniami, armatúrami a príslušenstvom v oblasti čerpacej techniky. Výroba čerpadiel pre rôzne priemyselné odvetvia, ako aj pre domácnosti a záhrady.

Adresa: Trenčianska 2 915Nové Mesto nad . Základné ustanovenia; Vymedzenie pojmov; Predmet . Veľkoobchod a maloobchod s čerpadlami, čerpacími zariadeniami, armatúrami a .

Predávame spotrebné čerpadlá pre dom a záhradu, domáce vodárne a vodárenské čerpacie stanice, samonasávacie čerpadlá a ich . Palackého třída 25Pardubice - Zelené Předmě Tel. SLOVENSKÁ REPUBLIKA: zastoupení prostřednictvím SIGMA PUMPY SK s.

Sigma Slovakia je pripravená zabezpečiť kompletne technickú a obchodnú stránku dodávky priemyselných čerpadiel. Jsme oficiálním prodejcem čerpadel SIGMA a domácích vodáren Darling. Nabízíme široký sortiment čerpací techniky a dále vybavení pro dům, dílnu i zahradu.


Adresa, Trenčianska 915Nové Mesto nad Váhom 1. Internetový obchod zaměřený na čerpací techniku, vybavení pro dům, dílnu a zahradu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo