Biela dodávka je späť

Pred jednou zo základných škôl sa údajne pohybuje biela dodávka, ktorej posádka láka deti na sladkosti a chce ich ukradnúť. Biela dodávka, ktorú videli pri viacerých košických školách, kde mala núkať žiakom cukríky, naďalej spôsobuje obavy detí aj rodičov. Podľa našich informácií bielu dodávku videli v uplynulých dňoch i na Sídlisku. Oni ušli späť do školy a potom rodičia zo strachu niekoľko dní . V podvečer v Čadci pri obchodnom dome bolo na parkovisku zopár áut, a stála tam aj trochu hrdzavá biela dodávka Fiat-Ducato, v ktorom . Košický magistrát upozornil základné školy na podozrivú dodávku, ktorá mala deťom skrížiť cestu. V blízkosti školy sa pohybuje podozrivá dodávka, ktorej vodič vraj obťažuje.


Dievča sa poobede vracalo zo školy domov a údajne pri nej zastavila biela . Slovákov vydesili únoscovia v bielej dodávke: Kradnú ľudí. Figurujú v nich deti a mladí ľudia, biela dodávka a neznámi.

Spolu s dvoma autami tam na ne striehne biela dodávka, ktorá ich vraj unáša. Biela dodávka a lízanky pre deti: Malý školák zle pochopil situáciu, v meste. Vďaka svojej odvahe dostať z otroctva sa Betka mohla vrátiť späť k svojej rodine. Jedného dňa zastavila pri ňom biela dodávka. O tri dni nato biela dodávka mala zahatať cestu dvanásťročnému chlapcovi, idúcemu na bicykli zo školy z Rakovíc do Veselého.


Deti mali oslovovať muži z bielej dodávky. DD panebose nemala si tej vodky tolko pit. Varovanie pre rodičov VCERA V POOBEDNAJSICH HODINACH PO MEDVEDZI SA POHYBOVALA BIELA DODAVKA S ČIERNYMI SKLAMI A LAKALA DETI NA . Naložili ju do bielej dodávky s maďarskou poznávacou značkou a z miesta odišli na nezistené miesto.


Po prijatí oznámenia polícia vyhlásila po . Lukáš: a BIELA DODÁVKA je späť, takže by som bol rá keby tu ten podnet ostal na. Biela dodávka bola odtiahnutá (myslím) minulý týždeň, avšak majiteľ .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo