Cena paliva

Ceny PHM benzín, nafta, LPG, čerpacie stanice, auto moto. Ceny PHM na Slovensku a v Európe Definície základnych pojmov.

Na stránkach denne aktualizujeme ceny PH vybraných značiek (na tejto linke). Aktuální ceny benzínu a nafty u českých čerpacích stanic, vývoj cen benzínu a nafty v přehledném grafu. Ceny pohonných hmot benzínu natural a nafty.


Zákazník je uzrozumený s tým, že pri nákupe na Palivovú kartu je kúpna cena motorových palív počítaná z ceny uvedenej na tejto stránke.

Slovenské mototuristický informačný portál, benzin, nafta, cena phm európa, cena pohonných látok, pohonné hmoty, pohonné látky, ropa. Aktuální ceny benzínu, nafty, LPG a Eve vašem okolí. Najděte nejbližší a nejlevnější čerpací stanice a ušetřete za tankování. Aktuální ceny benzínu, nafty, LPG a Ena čerpacích stanicích. Najděte nejlevnější benzín a naftu ve vašem okolí.


Aktuální ceny benzínu, nafty, LPG a Ena čerpacích stanicicích Shell. Najděte nejbližší čerpací stanici Shell ve vašem okolí. Databáze cen PHM v celé ČR vzniká ze zadávaných údajů uživateli serveru.


Z tohoto důvodu jsou uváděné ceny na tomto serveru bez záruky.

Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre . Slovenskí pumpári vyslyšali ponosy vodičov, ceny palív klesnú o centy. Pokles cien benzínov a nafty sa zrýchli už aj na Slovensku. V piatok večer sa však objavili informácie, že ceny pohonných hmôt od. Od leta sa ceny paliva znižovali, ide o prvé zdražovanie po niekoľkých mesiacoch.


Predstavte si, že liter benzínu v Turecku natankujete za eura. Zobrazené ceny benzínu (Natural 9 Natural a další), nafty a alternativních paliv (E8 CNG a LPG) vycházejí z reálných cen služby mBenzin.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo