Slovaktual

Overený výrobca plastových a hliníkových okien Slovaktual pôsobí na Slovensku už viac ako rokov. Vyberte si kvalitné okná alebo dvere vo vašom meste! Predaj montáž - kompletná výmena značkových plastových a hliníkových okien-dverí od slovenského výrobcu s účasťou Švajčiarskeho koncernu EgoKiefer.

Ahoj, my máme od nich okná už viac ako dva roky a sme maximálne spokojní. Krásne tesnia, nezahmlievajú sa a keď sme mali pred . Výroba a predaj plastových, farebných a atypických okien, výroba z hliníkových profilov. Najväčší výrobca plastových a hliníkových okien a dverí na.

Od roku 20je spoločnosť súčasťou nadnárodného . Plastové okná SLOVAKTUAL Nováky - špičková kvalita za bezkonkurenčnú cenu.

Od roku 20bol Slovaktual jednotkou na slovenskom trhu a konkurencia, ktorá je na druhom, treťom a štvrtom mieste, dnes generuje spolu . TASR) - Novú výrobnú halu plánuje vybudovať spoločnosť Slovaktual, s. Výroba plastových a hliníkových okien a dverí. Pravenec, základné údaje a hospodárske výsledky za posledné tri roky. Společnost Slovaktual má na našem trhu i na jiných trzích Evropy silné postavení. Je to především díky důslednému dodržování firemní politiky, zaměřené na . Výrobca plastových a hliníkových okien Slovaktual plánuje v priemyselnom areáli vybudovať novú halu a rozšíriť výrobu. Plastové okná Slovaktual PASIV HL s 8-komorovým profilom stoja na vrchole rebríčka v návratnosti peňazí.


Výroba a montáž hliníkových roliet, garážových brán, oceľových rolovacích mreží, žalúzií a sietí proti hmyzu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo