Stabilizátor napätia

Stabilizátory napätia sú elektronické obvody, ktoré sa používajú v napájacích zdrojoch napätia a slúžia na minimalizáciu veľkosti zvlnenia jednosmerného . Stabilizátor je elektrické zapojení diskrétních součástek nebo elektrotechnická součástka na principu integrovaného obvodu, která umožňuje stabilizovat . V pamätiPodobnéStabilizátory napätia neregulované - Lineárne stabilizátory - integr.

Integrované obvody - Polovodiče - Široká . Nakúpte výhodne Stabilizátor pevného napětí SMD 78L z kategórie. Mám kamerový systém (100-200W) a poklesy, ¹pièky napätia a podobne my robia. Neviete poradi nejaký stabilizátor alebo podobne ? Stabilizátor umožňuje stabilizovať výstupné napätie na hodnotu 5V.


Skladové číslo: IO0Dostupnosť: Skladom 0- . Stabilizátory napätia za skvelé ceny, so zľavou, okamžite k odoslaniu, s trojročnou zárukou E-shopu Muziker.

Menič napätia GEMBIRD Energiene EG-AVR-05stabilizátor napätia 220V, 500VA za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, . Stabilizátor napätia do automobilov s palubným napätím 12V, ktorý stabilizuje vstupné napätie z alternátora 14V na 12V na výstupe. Domov Lineárne stabilizátory - Stabilizátory napätia neregulované. Elektronické súčiastky , elektro súčiastky a komponenty. Preložiť slovo „vibračný stabilizátor napätia“ zo slovenčiny do angličtiny.


RC model - predaj rádiom ovládaných modelov lietadiel, lodí, áut. Nevie niekto ako sa zapaja stabilizator napatia na babettu? Som si ho kupil cez net a nebola pri nom prilozena schema zapojenia.


Zdravým potreboval by som si vyrobiť stabilizátor napätia z 15V- na 9V-. Ak si správne pamätám tak sa to dalo spraviť z výkonového .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo